Roos

Mijn eerste ervaring met osteopathie was op mijn vijftiende. Ik werd in tien minuten behandeld voor een slepende bovenbeenblessure – in mijn rug! Een week later was ik klachtenvrij en kon ik weer voetballen. Toen wist ik het zeker: dit wil ik ook kunnen. Na vele jaren studie ben ik in 2019 afgestudeerd en doe ik met ontzettend veel plezier dit werk. Sinds 2022 ben ik ook afgestudeerd baby- en kinderosteopaat en zijn ook de allerkleinsten welkom in de praktijk.

Ik word gelukkig van dit vak omdat ik op een wezenlijk niveau het verschil kan maken in het welzijn van mijn klanten. De spiegels die zij mij weer kunnen geven doet mij ook groeien als mens en geeft inzichten in het leven. Het voelt als écht contact wat klanten hier met mij aangaan en dit is heel waardevol. De complexiteit van het lichaam, de samenhang tussen alle fysiologische systemen én de mogelijkheden van herstel van het lichaam blijft elke dag weer een groot wonder voor me.

En de reis duurt voort. Langzaam begin ik steeds meer de medicinale kracht van de natuur en de elementen te begrijpen en hoe die in te zetten. Voor velen die in de praktijk komen stopt de reis niet alleen bij het zoeken naar fysieke gezondheid maar ook mentale, emotionele en spirituele gezondheid. Ik ben ervan overtuigd dat al deze aspecten jou als totale mens vormen en elkaar ook beïnvloeden. Hier weer een balans in vinden is voor mij echt pure magie en voelt voor mij als een ware missie binnen mijn werk.

Relevante opleidingen/cursussen

  • Fysiotherapie bachelor – Hogeschool Utrecht – 2008-2012
  • Opleiding tot osteopaat – International Academy for Osteopathy – 2014-2019
  • kPNI in de Sport, evolutionaire voedingsleer – Bonusan en Natura Foundation – 2016
  • Baby- en kinderosteopathie – Panta Rhei Opleidingen 2020-2022

Osteopathie

Osteopathie is een holistische, manuele behandelwijze die doelgericht op zoek gaat naar de oorzaak van een klacht. Alle lichaamsweefsels moeten kunnen bewegen om goed te kunnen functioneren. Ik ga op zoek naar deze bewegingsverliezen om de functie weer te kunnen herstellen.

Share This